За затваряне на въздушното пространство над обекти от енергийната система настоява

...
За затваряне на въздушното пространство над обекти от енергийната система настоява
Коментари Харесай

Само Путин и правителствени делегати ще могат да летят над руски енергийни съоръжения

За затваряне на въздушното пространство над обекти от енергийната система настоява Министерството на енергетиката на Русия, написа изданието " Ведомости ", базирайки се на свои източници.

Според поръчката, до която изданието има достъп, настояването планува ограничението на полетите до границите на обектите, които нормално са част от националната сигурност.

По искане на министерството разрешени над енергийните обекти ще са само полети, пренасящи президенти и министър председатели, държавни делегации и плавателни средства със особено позволение от координационен център. Съгласно съветските правила подобен център за отбрана на енергийната инфраструктура може да бъде основан във Федералната работа за сигурност (ФСБ) и в него могат да вземат участие представители на Росгвардията, Министерството на защитата, Министерството на вътрешните работи, Министерството на превоза и Министерството на енергетиката.

Това предложение надгражда смяната в законодателството, утвърдена от президента Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През през декември. Тя разреши на частните охранители да смъкват дронове, в това число и със средства за радиоелектронна битка, оповестява Bulgaria ON AIR.

От началото на януари обаче редица енергийни уреди в Русия пострадаха или бяха обект на обстрел с дронове. От Министерството на защитата рядко признават за размера на вредите от офанзивите, само че в обществените мрежи се появява задоволително информация. Данните да вземем за пример сочат, че няколко уреди, в това число и свързани с експорт на енергийни артикули ще бъдат затворени за най-малко месец.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР